Palvelut

Asiakkaan tarpeiden mukaan tarjoamme ammattitaitoamme kokonaistoimituksin tai pelkästään tiettyihin vaiheisiin.

Kone- ja laitesuunnittelu

http://www.mecprotec.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Asiakkaallamme saattaa olla jo tarkkakin idea laitteesta tai tuotteesta, joka pitää saada toimivaksi tuotteeksi – tällöin meihin otetaan yhteyttä ja kartoitamme asiakkaan tarpeen läpi ja spesifioimme projektin.

Lue lisää

Tuotanto

http://www.mecprotec.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_clockwise.svg

Tarjoamme erilaisia tuotannon kehittämispalveluita ja menetelmäkehitystä asiakkaan tarpeisiin kuten tuotantoapuvälineet, hitsaus- ja koneistuskiinnittimet, prosessin suunnittelu ja konsultaatio sekä tuotteistamispalvelu.

Lue lisää

Dokumentaatio

http://www.mecprotec.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_todo_pen .svg

Luotettava dokumentaatio on kilpailukyvyn ja kannattavan toiminnan edellytys. Yritykselle elintärkeiden tietojen sekä tuotteiden dokumentaatio on tärkeää, koska ne takaavat tietotaidon säilymisen yrityksessä, vaikka henkilökunta vaihtuisikin.

Lue lisää

Valmistus

http://www.mecprotec.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_hammer.svg

Erikoistumme pien- ja prototyyppisarjojen ja tarkkuutta vaativien kappaleiden valmistukseen. Toimitusaikamme joustavat asiakastarpeiden mukaisesti.

Lue lisää

Omat tuotteet

http://www.mecprotec.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_bookmark_checck.svg

Omiin tuotteisiimme kuuluu mm. ponttoonilaitteet Suomen Puolustusvoimille php, bbi (bridge boat interface), joissa erityisosaamisemme on ponttoonisiltakaluston käsittelylaitteiston tuntemus. Tätä tietämystä haluamme myös hyödyntää kansainvälisesti.

Lue lisää