Referenssit

Pakettiauton kuormanosturi Haulermanille 2011

Asiakkaalla oli toive kuormanosturista, joka tulisi kiinteäksi osaksi pakettiautoa, hän oli yhteydessä meihin ja kaipasi apua idean saattamiseksi toimivaksi tuotteeksi.

Pakettiautoon kiinteästi asennettavalla kuormanostimella voidaan lastata lähes mikä tahansa alle 250 kg painava tavara pakettiautoon ja täyttää kuormatila lähes kattoon saakka nopeasti ja tehokkaasti. Sähkömekaanista nostinta on helppo käyttää langattoman kaukosäätimen avulla. Nostaminen tapahtuu teleskooppipuomiin asennetulla vinssimekanismilla, jonka nostopiste on lähellä auton sisäkattoa ja enimmillään kahden metrin päässä auton takalaidasta. Lastattava tavara voidaan kuljettaa kuormanostimen avulla hytin takaseinään saakka. Kuormanostimen tarkoituksena on maksimoida kuormatilan tehokas käyttö, ehkäistä tapaturmia ja vähentää kuormaamiseen tarvittavien henkilöiden ja kaluston määrää.

Yleisimmät nostettavat esineet ovat esimerkiksi lavat, kaasupullot, tynnyrit, kodinkoneet ja raskaat työkalut. Kuormanostinta voidaan käyttää myös nostoapuvälineenä esimerkiksi autojen tai raskaan kaluston korjaus- ja huoltotöissä.

Käyttöohjekirja Amomaticille

 

amo160-434Projektin lähtökohtana oli tuottaa käyttöohjekirjallisuutta asiakkaalle, jonka ydintoimintaa on asfalttiasemakokonaisuuksien toimittaminen, käyttöön liittyvät sähköiset järjestelmät, huolto ja asfaltinvalmistusprosessien syvä tuntemus.

Asfalttiasemille tehtiin CE merkityt käyttöohjekirjat modulikohtaisesti – osa dokumentaatiosta nojasi vanhaan ohjekirjallisuuteen, joka oli jo hieman vanhentunutta, ja uusimpiin kokonaisuuksiin, kuten uuteen AmoControl ohjausjärjestelmään piti dokumentointi aloittaa nollasta. Ehdoton vaatimus on tehokas kielenkäyttö, selkeys sekä tietysti faktojen oikeellisuus.

Dokumentaatioprojekteissa tulee taata aukoton ohjeistus, joka ei jätä varaa tulkinnalle. Asiakkaan toiveista riippuen faktaa voidaan tukea myös visuaalisella ilmeellä ja eri sidosryhmien huomioonottamisella tarvittavalla tavalla. Käyttöohjeistus toimii suoraan asiakasrajapinnassa, koska dokumentit toimitetaan tuotekokonaisuuden toimituksen yhteydessä loppuasiakkaalle.